У Запорізькій обласній філармонії влаштували яскраві “Козацькі забави”

Переглядів: 482

18 вересня 2023 13:36

У Запорізькій обласній філармонії влаштували яскраві “Козацькі забави” фото

Яскрава та колоритна програма «Козацькі забави», сповнена різнобарвних мелодій, порадувала й приємно здивувала публіку

У Запорізькій обласній філармонії академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» презентував юним запоріжцям та гостям міста нову музичну програму «Козацькі забави» в рамках мистецького проєкту «Філармонія - дітям». 

Яскрава насичена концертна програма порадувала як дорослих глядачів, так і дітей. Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомляє Запорізька обласна філармонія. 

Артисти ансамблю розповіли звідки береться легендарна сила козаків, їх витривалість та неймовірна жага до волі. Малюки разом із хором співали завзятих козацьких пісень та із радістю взяли участь у цікавих інтерактивних іграх-вікторинах. Особливо запам’ятався своєрідний майстер – клас рухів гопака.

Яскраво доповнив програму виступ вихованців ДЮСШ «Спас», тренер – Жаклін Літава, які продемонстрували свою майстерність бойового танцю.

«Програма водночас розважальна і повчальна, адже малюки познайомилися із історією козацтва, звичаями, традиціями козаків та їх найцікавішими заняттями. Створювати програми для дітей – завжди надвідповідальна місія, адже малюки відкриті і щирі, які одразу відчувають настрій кожного виконавця на сцені. Їм хочеться віддати найкраще, навчити чомусь новому, захистити і подарувати радість. Що власне і робить ансамбль «Запорожці», - поділився своїм настроєм і переживаннями художній керівник колективу, заслужений артист України Сергій Черногор.

Серед глядачів були присутні родини захисників країни та внутрішньо переміщені особи, які наразі проживають у Запоріжжі і знаходяться під опікою благодійних фондів «Карітас Запоріжжя», «Я-Маріуполь», члени Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українська спілка інвалідів - УСІ».

Чекаємо на нові недільні зустрічі. Завітайте до філармонії всією родиною та гарно і з користю проведіть свій час.




Схожі новини: